Post by cesanluphulkemp on Feb 15, 2022 20:43:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Локикрафт ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Локикрафт IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує нескінченну кількість монет ▞▞▞
▞▞▞ Локикрафт 2022 version ▞▞▞
Загалом гра весела, але залізо зустрічається так рідко, і селяни не торгують. Крім того, творчий режим – це безлад, але найгірше за все, що в’янення не існує, а груші з Ендера можна отримати, я перейшов до творчості, і їх не було в меню, тому я взяв три меча і вбив стільки ендерменів але не впустив перлину, тому кінця не існує. Мені подобається гра, але коли ви отримаєте повну Dimond броню, більше нічого робити, якщо буде додано кінець, я б поставив їй п'ять зірок
грврчрвьініоадвлвьвнвлвоіділілатврвовліліліоіоіоіоіоіоіоіліоооооооо
це хороша гра, але я граю на своєму ноутбуці, і я не можу їсти, я спробував все, і я не можу змінити свій статус або шкіру, я ненавиджу рекламу, і мені так важко рухатися
Гра класна але там не настояща несправні лаки блокито я ставлю чотири зірочок і ви будь ласка, щоб так, щоб там були блоки і як у справжньому minecraft
Гра просто ужасна чому версія змішана
Гра клас ставлю 5 зірок
Це ІДЕАЛЬНО Я просто люблю це, АЛЕ я хотів би, щоб ви могли налаштувати свого персонажа Ось і я ПРОСТО хочу налаштувати вашого персонажа, це я
ця гра така весела, що я ніколи не грав у неї за час на колінах 7, і вона дешева, справді, справді, справді, справді, справді, фальшива підробка, це я, що секс рухається неправильно, і так, але я лише маленький торт, я знаю, як щоб змусити когось взяти цю іграшку, хіба я теж тебе не люблю людина, яка влаштувала цей день я сподіваюся, що у нас буде щасливе життя нахабство я люблю грати в різні види ігор на своєму комп'ютері, у які дуже весело грати в гру Minecraft, щоб я люблю цю річ, це так дуже весело
Я люблю цю гру! але є деякі проблеми 1st Ads WAYYYYYY з багатьма рекламами, ви навіть не можете грати в гру, і мій світ зіпсувався рекламою, і мій ноутбук зависає щоразу, коли з'являється реклама, я рекомендую вам не завантажувати це, якщо ви хочете, щоб ваш пристрій перерву
Ця гра працює, приходить реклама, гра не працює. Я хотів пограти в цю гру, але це ВАТРІЯ ЧАСУ......
Я видалив майже всі свої ігри для гри, яка майже заповненаз рекламою. Я просто намагався облаштувати свій будинок, але не зміг через всю рекламу. Загинув від мобів через ДУРНУ РЕЕКЛАМУ
У грі немає коней та кроликів та дуже мало модів тут із твлрчого світу не можна поставити щось у сундук
Локикрафт Arcade kvd
Локикрафт 아케이드 cczy
гра весела, але одного разу вона спричинила дуже серйозні проблеми з моїм ноутбуком, я не міг відкрити її на цілий день лише через цю програму. І має принаймні мільйон оголошень.
Крута гра похоже на оригіналві крути
Просто класна копія Але є маленька багі ну нічого страшного а в пацана, який пиши, що не заходить дуже в нього в телефон айфон 0
Завантажити Локикрафт APK LokiCraft. 1.09 Android ...
Laic Si Be
Фу,фу,фу.
Локикрафт Arcade kvd
Мені подобається ця гра, але причина, чому я поставив їй 4 зірки, тому що, коли реклама з’являється та зникає, і я хочу повернутися до гри, відбувається відмітка, а коли я повертаюся до гри, вона починає керувати собою, і просто додайте, будь ласка автомобілів і котів і птахів
Локикрафт Arcade knd
Я ставлю цьому 4 зірки, тому що він дає однакові звукові ефекти Minecraft, але це не справжній Minecraft. За винятком того, що це хороша гра.
Замість того, щоб витрачати гроші на майнкрафт, просто грайте в цю гру. По суті, це безкоштовна версія майнкрафт. А ще я дізнався, як отримати село. Перейдіть до створення світу, потім перейдіть до Advance, а потім перейдіть до seed і введіть 999
Дорогі розробники зробити так, щоб можна було грати онлайн бо це круто гра клас вже 3 місяці граю і це круто.Дякую!!!
ЦЯ ГРА НАСТУПНА!!! Я ЛЮБЛЮ, ЯК ЦЕ МИНКРАФТ, БУДЬ ЛАСКА, ВИПРАВЛЯЮТЬ ПІДЛЯМКИ ЧАТУ, КОГДА Я ХОЧУ ГОВОРИТИ В ГРІ, Я НЕ МОЖУ НА ЇЇ НАТИСНУТИ, І ТИ МОЖЕШ ЗРОБИТИ СКІН, ЩО Я НЕ МОЖУ ВСТАВИТИ В СКІН, І ЦЕ НЕ ДАЄ МЕНІ БУДИТИ НА НЕБО ХОЧ Я ХОТІВ БУТИ НЕБЕСНИМ БОГОМ, ТАКОЖ ВИРІГУТЬ СИТУАЦІЮ, КОЛИ ВИ ВІДРОЖАЄТЕСЯ В РЕЖИМІ ВИЖИВАННЯ, ТО МОЖЕТЕ НАШИ ПРИНАДЖЕННЯ, ТАКОЖ ДОЗВАЙТЕ НАМ ВИКОРИСТАТИ ДЕЯКІ РЕЧІ З ЗАПРОШЕННЯ, ЩОБ ЩОБ МЕНЕ Я ЛЮБЛЮ ЦЮ ГРУ!!!
Топ майкрафт класна гра посіті додали
Щоб відтворити його, ви повинні надати йому доступ до фотографій, медіа, файлів тощо на вашому пристрої. Якщо ви цього не зробите, це не дозволить вам грати. Я був схвильований, тому що подумав, що це буде гарна альтернатива Minecraft, тому що я не можу її знайти, але я не міг увійти через це.
Гарний, але він не має багато речей, я не можу змінити текстуру, йому потрібно більше речей, це не багатокористувацька 😠 у нього немає підставки для броні, книги та перо, папуги, панди, бамбука, золотих самородків, теракоти, бетону, вітражі та інше, будь ласка, додайте їх
Не зрозумійте мене неправильно, ігри хороші, приємна графіка, але ЗАБАГАТО РЕКЛАМИ, у які в принципі не можна грати.
Грати можна тільки за рекламу це нагло і це клон майнкрпфта фууууу
Немає команд
Гра дуже крута зробити оновлення
(4.33 MB) Download Стався вибух на цукровому заводі селища ...
У мене та ж проблема, що й у дівчини-єдинорога, я також на планшеті, і коли з’являється додавання, мій планшет також зависає. Будь ласка, виправте це, але загалом я поставлю 5 зірок, ця гра хороша. Весело їздити на свинях, просто використовуючи моркву на палиці
Ось дуже класна гра скачувати, що я вам сказала, що скачати і ето дуже класна гра Вообщем
Це круто, але проблема полягає в тому, що він не може дозволити мені відродитися, він телепортує мене назад до іншого спавну. Проблема 2: Чому навіть рекламна пауза, я отримав її двічі на секунду, реклама була зроблена чудово. Так.
Я люблю цю гру. У мене є лише одна проблема, коли я виходжу, і іноді мені доводиться повертатися, це не дозволяє мені повернутися до гри, і чи можете ви додати кількох гравців, іноді я можу грати з іншими, а також створювати більше скінів, щоб ми можемо мати шкіру
Я ставлю їй п’ять зірок, тому що це дійсно крута гра, і мені дуже подобається, що в цьому планшеті є лише дві реклами, і ви можете просто натиснути X, і ви повернетеся до гри, і ви зможете побудувати будь-який будинок, який знайдете Village.
Найкраща гра в історії, тому що я отримую 5 зірок, тому що, коли ви вимкнули Wi-Fi, з'являться фотографії, це так само, як Minicraft, але в іншому є Pistons, і ви можете помістити предмети на липкий поршневий блок, і ви отримаєте там важіль Поршень підніме блок вгору або я можу сказати липкий поршень, і якщо ви потягнете важіль вниз, блок впаде разом із липким поршнем
Круто! У мене була гра ну не працювало. А тут працює
Фуууу гра погана 😑😑😑😐😐😐
Ці ігри не може змінювати скіни
Я навіть не починав грати, але як тільки подивився на рейтинги, мені сподобався. "Вау!! Я повинен грати в цю гру!" Але коли я відкрив його, він запитав у мене дозвіл також отримати доступ до моїх файлів фотографій і відео, навіщо це потрібно. Я не розумію, навіщо їм потрібен доступ до моїх приватних речей, я не хочу приймати, тому я не міг грати. Але відповідно до також те, що я бачив у рейтингах, цей додаток дуже хороший, тому я ставлю йому 3 зірки.⭐⭐⭐
Ramp Car Stunts - Car Games Lomu spēles fsqn
Скачав, щоб написати відгук. Це просто порізаний стародавній майнкрафт. З усіх, хто грає просто рублять бабло на рекламі. Жахливий ресурс пак. Не потрібно просити тут про оновлення, навіщо їм намагатися, якщо діти і так жруть?) Усіх хто ще не скачав, просто скачай справжній. Не рекомендую грати в цю "гру"
Ця гра дуже багато часу
Я поставив огляд 2 зірки, тому що коли було додавання та коли я намагався повернутися до гри 🎮 це не дозволяло мені, тому мені довелося вимкнути телефон і перезапустити все, що я створив. Будь ласка, постарайтеся зробити краще.
Моя дочка отримала це, і це імітує справжню гру. Мені не подобається графіка. Забагато пікселів. Важко, тому що ви хочете фальшиву гру, а не справжню
Я так багато разів злився через цю гру, що ніхто не любить, щоб реклама переставала показуватися так само, як це важливо, ми всі ненавидимо рекламу, це просто дратівливе відео, яке відтворюється щоразу, коли ми граємо в щось на кшталт припиніть показ реклами, це дратує, ради Бога .
занадто багато реклами, як тільки я починаю щось робити, реклама з’являється кожні 10 секунд. Будь ласка, виправте це
Гра хороша але як я професіонал і грав в оригінал але в локикрафт мій брат попросив зробити портал в ендер край але де ендер жемчуги чому їх немає?
Локикрафт Arkády wjv