Post by cesanluphulkemp on Feb 15, 2022 20:40:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Adventure Escape: Asylum ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Adventure Escape: Asylum IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ tecrübe etmek ▞▞▞
▞▞▞ Adventure Escape: Asylum 2022 version ▞▞▞
Not: Bu oyun telefon görüşmeleri yapmak ve yönetmek için izin ister (?!). Bu oyunla ilgili iyi olan şey, oynamanın tamamen ücretsiz olmasıdır. Bunun dışında bulmacalar çok kolay ve gerçekçi değildi. Bu, bu geliştiriciden indirdiğim ilk kaçış oyunu ama başka bir tane indirmek için motive değilim.
Türün emektarları için biraz basit ama yine de keyifli. Ne yazık ki, tren seti bulmacası tıkanmıştır ve parça sıfırlanmadan önce yalnızca bir kez döneceği için tamamlanamaz. Geliştiricilerden biraz TLC gerekiyor.
Android için En İyi 25 Gizem Oyunu 【2020 Sıralaması】
Reklam yok, telefonda oynamak için biraz küçük ama genel olarak iyi bir oyun EDIT: İnceleme için söz verildiği gibi ücretsiz yıldızlar gelmedi!
10 dakikalık oyundan sonra puanlamamı istedi. Şimdiye kadar ilginç.... Daha sonra güncellendi. Bu oyunu gerçekten beğendim! İlginç oyun ve zorlu ama imkansız olmayan bulmacalar. Teşekkürler..Daha çok oynayacağım!
Haiku oyunlarını seviyorum. Çözmek ve ilerlemek eğlencelidir. Sorunları çözmekle ilgileniyorsanız, bu oyun indirmeye değer. Aynı zamanda harika bir geçmiş zaman. 🤟
Cubic Castles 1.5.0 Mod Apk Hileli
Bir sürü kaçış odası oyunu denedim ve bu gerçekten eğlenceli. Zor ama çok değil, çok zor. Hikayeyi beğendim. Bir şeylerin kilidini açmak için Clues'u diğer odalara geri döndürmek için farklı odalara girmeyi seviyorum. bu oyunu tavsiye ederim
İhtiyacınız olanı bulamıyorsanız, ipuçları olmadan hiçbir şey yapamazsınız. Yıldızlarınız yoksa ve hiç veya yeterli yıldızınız yoksa ipuçlarını kullanamazsınız. Oyunda ilerleyebilmeniz için yıldızları elde etmenin daha kolay olması eğlenceli olurdu.
ipucundaki sayıyı görmek için yakınlaştıramıyor bile, oynamanın anlamı yok.
Hayat uygulaması ile oyun hikayesi Arsa basitti ama sonunda dokunaklı bir hikaye. Bu hikaye hepimizin başına gelebilir. Hayatın kendisinin iyi ve uğruna savaşmaya değer olduğuna dair harika bir hatırlatma. Trajediler gerçektir, ama aşk da öyle. Aşk >> trajedi. Umut >>> depresyon. Tanrı'nın Kurtuluşu ölümün önüne geçer
Öğenin isabet kutusunda bir sorun var. Oyun güzel, eleştirel düşünme becerilerimi gerçekten zorluyor ama oyunun hit kutusu beni deli ediyor. Nesneyi tıklamama izin vermiyor, onu alana kadar birkaç kez dokunmam gerekecek, telefonum yeni, bu yüzden bozuk olanın telefonum olmadığını biliyorum, oyun olmalı. Bu hatalar bölümün sonunda oldu, lütfen bunları düzeltin, can sıkıcı bir durum.
Müzikle yerine koyamıyorum
kalibrasyon yanlış, oynamayı neredeyse imkansız hale getiriyor, etkinleştirmek için öğenin soluna tıklamam gerekiyor ve telefonumun ucuna yakınsa ona ulaşamıyorum
Harika oyun sadece birkaç yıldız almak zordu Yarım saat boyunca bir yıldıza basıyordum ve hatta telefonumu yeniden başlattım ve hala alamadım 3 yıldız alamadım
❤❤
Ben sadece bu oyunu seviyorum. Biraz o klasik gizli nesne hislerine sahip. Bulmacalar basittir ve hiçbir şey göze çarpmadığı veya anlamlı olmadığı için ekranın her santimetrekaresine körü körüne tıklamanız gerekmez. Harika iş, devam et!
En iyi escape oyunları android - Best clay poker chips
Korkunç bulmacalar ve LOTS ekler. tavsiye etme
Yeni oynamaya başladım. Iyi gorunuyor. Ancak, ilerlemeden yıldızları almadım. 😑. Daha sonra güncellenecektir.
Ürpertici af ve ben bu sonun bu kadar erken geleceğini görmemiştim! Genel olarak, harika bir oyun ve güzel bir hikaye. Keşke bu ani sondan önce daha fazla bölüm olsaydı. Mini bulmacalar gerçekten eğlenceliydi; basit değil ve geçmek çok zor değil. sizi düşündürür, ancak ipuçlarını aramaya devam edecek kadar umutsuzluğa kapılmaz. Ayrıca oyunun ambiyansını bozabilecek reklam olmaması da hoşuma gitti. Harika iş, oyun yaratıcısı!
Using Slendrina Mask To Unlock All Escape Routes In The Twins ... Eyes The Horror Game, Mr Meat, Grandpa And Granny Adventure, Slendrina The Schoo.
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg رول پلیئنگ lmzl
tamam ama çok daha iyileri var
Güzeldi ama biraz kısa ve kolay yoldan.
Video · Scary Nun Horror Escape Challenge
Haiku Games en iyisi
tamam
Çok güzel bir oyun çok keyif alıyorum hikayeleri harika ve oynaması eğlenceli görünüyor
Uygulamanın geliştirilmekte olduğunu söyleyip duruyor ve bunu fb'de yıldız kazanmak için paylaşmama izin vermiyor, bunun dışında bulmacaların zor olmaması hoşuma gidiyor çünkü ipuçları çok pahalı
Haiku'nun oyunları hep çok güzel oluyor❤️😊❤️
Adventure Escape: Asylum Авантуристичке gmz
Oyunu geliştirmek için bi süre anlattıktan sonra kendimiz yapıyoruz ingilizce çok ucuz.Hemde kendimiz kazanmakta devamum oyuna.
Additional mystery adventure hidden object game features: Picture search for finding hidden objects quickly and easily! Silhouette hidden object – a
Can you remember your past and escape the Asylum? ... Search for "Adventure Escape" to find more Haiku Games! ... Escape: Asylum Etiket. Macera Oyunları
Adventure Escape: Asylum Авантуристичке gmz
Adventure Escape: Asylum Chapter 10 - Walkthrough
öğreticiyi bile geçemiyorum çünkü düğme çalışmaz
çok güzel
hata veriyor, beni yeniden başlamaya zorluyor
İyi zaman öldürücü, bazen sinir bozucu olabilir, iyi grafikler ve hikaye çizgisi.
Kesinlikle bu oyunu sevdi. Zaman zaman çok zorlayıcı buldum ve itiraf etmeliyim ki Google'dan geçişler yapmak zorunda kaldım...ama beynimi harekete geçirmesini ve olay örgüsünü sevmesini sevdim. Tek eleştirim, bitmesi gerektiğiydi! !
Bazı nesnelerin sahnelerde fark edilmesi çok zordur. Bazı kısımlarda rastgele tıklama yapmasaydım, yeterince göze çarpmadıkları için bazı etkileşimli öğeleri bulamazdım. İpucu sistemi de maliyetlidir, sahne başına en fazla 1 yıldız alırsınız ve ipuçları en az 5 yıldıza mal olur. Sorunları aşabilirsen oyun yeterince zevkli.
İncelememi değiştirdim çünkü nota yapbozunu yapıyordum ve parçalarımdan biri onu hareket ettirirken kayboldu... oldukça saçma. Sanırım sadece sileceğim çünkü ilerleyemiyorum çünkü atlamak için 20 yıldıza ihtiyacın var ki bu çok fazla...
Hiç oynamadım! Bu oyun çok fazla istilacı izin istiyor! Kaldırıcıyı hemen
Boo hoo... Bu oyunu yeniden derecelendirdim çünkü bir aksaklık olmalı ..Ne odalarda ne de bir seviyeyi tamamladığımda toplayacak yıldız alamıyorum..☹
Hikaye çizgisi çöptü ve müzik hiç değişmedi. Ancak bitirmek zorunda hissettim ama son derece kolaydı ve sonunda daha iyi oyunlar bulabilmem için bir bulmacayı atladım.
Olağanüstü gizli nesneler oyunu! Bir şeyler bulmayı ve onları doğru muadilleriyle eşleştirmeyi ve genel olarak bulmacaları çözmeyi içeren gizemli bir macerada dolaşmaktan hoşlanıyorsanız, bu arada ilgi çekici bir hikaye boyunca dolanıyorsanız, o zaman bu ürkütücü teklif tam size göre.
Bulmacaların birçoğu saçma olduğu için hemen hemen bir adım atmayı gerektirir. Örneğin, görünüşe göre mevsimler, yazarın geldiği yerde farklı bir sıradadır. Mantık uygulaması tartışmalı olduğu için bu oyunun gerçekten hiçbir anlamı yok. Ayrıca, bu uygulamanın istediği gibi arama yapmasına izin vermemin hiçbir yolu yok.
grafikler iyi ama pek girmiyorum belki bu sadece benim
Hikaye çok karmaşık değil (hala dokunaklı) ama kısa bir oyun, bu yüzden bekleniyor. Bulmacalar biraz kolay, ama bu onun kötü olduğu anlamına gelmez. Oyundan genel olarak keyif aldım. Ayrıca oyunda sıfır reklam var ve yeni bölümlerin kilidini açmak için beklemeniz gerekmiyor. Bu büyük bir artı.