(Android) Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games увімкнути режим бога
Feb 15, 2022 20:28:17 GMT -5
Post by cesanluphulkemp on Feb 15, 2022 20:28:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ увімкнути режим бога ▞▞▞
▞▞▞ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games 2022 version ▞▞▞
Гра дозволяє заробити вдвічі більше алмазів і грошей, на відміну від інших подібних ігор, мені подобається
Мені дуже подобається ця гра, і я так дружний, ха-ха, ця гра така хороша
Кожен раз, коли я виходжу з гри, вона перезапускається з рівня 1. Це божевільно.
Не можу пройти 2-й рівень, тому що він постійно виганяє мене.
Ця гра дуже розслаблююча та радісна. Я справді це люблю. Дякую 😊
Це хороша гра, але чомусь це справді напружує
Ви випадково витратите діамант або просто зробіть те, що з’явиться без підтвердження.
Дуже мило
Будь ласка, немає реклами, оскільки я не можу встановити це дуже багато, я також не можу цього
Ти не працюєш
@cscmobi Studios, я вважаю, що я був на самому останньому рівні Лас-Вегаса, рівень 65, але, чесно кажучи, я видалив гру після кількох спроб вибрати варіант «швидкого» готельного службовця, переглянувши рекламу, і все ще не міг не пройти через це, це занадто складно, аж до того, що здається, що ви не змогли пройти рівень. Але дякую за відповідь.
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games הרפתקאות wheu
Скільки я маю чекати наступного готелю. Дуже люблю цю гру, але мені дуже набридло чекати наступного готелю на 40 рівні. Соромно, але почекаємо ще трохи
Це була дуже весела гра..... справді, можу рекомендувати..... Мені дуже сподобалася ця гра...... потрібно багато і багато працювати...... моя думка що вони можуть збільшити швидкість.... але загалом, гра дуже-дуже дуже-дуже добре.... ця гра краща, ніж я думав..... будь ласка, грайте в цю гру..... тобі сподобається 💕
Мені подобається ця гра, поки я тільки почав грати.
Гра дай мені стесс
Ця гра жахлива🙁
Мені подобається гра ❤️❤️ це було дуже добре, але я досяг рівня, який був занадто важким, тому я видалив її
Я закінчив рівень 80, інший рівень не завантажується...... чому
Гарна гра, але для відтворення рівнів потрібно бачити більше реклами. Загалом ідеальна гра для гарного проведення часу
Чудова гра, але не дає мені пройти певний рівень, скільки б разів я не намагався. Спробував нову версію і все те саме. Прикро, тому що тепер мені доведеться його видалити
Занадто важко грати
Ця гра не завантажується, вона продовжує обертатися і говорить «Очікується». Що не так . ЧИ МОЖУ ДОПОМОГТИ
Мені дуже подобається додаток, але проблема в тому, що в ньому занадто багато реклами, ви повинні бачити одну рекламу на кожному рівні, але гра весела
Весело, але дуже повторювано, і після кількох рівнів вам доведеться витратити гроші на просування вперед.
Гра була хороша до останнього оновлення. НУЛЬ ЗІРОК. Ви більше не можете перетворити ігрові гроші на діаманти для оновлення. Це забирає занадто багато часу, щоб виграти достатню кількість діамантів для оновлення. Ви б застрягли на одному рівні назавжди. У мене було майже 900 000 грошей і 2000 діамантів.. діаманти навіть не довели мене до половини рівня. Якщо гравці хочуть підвищити рівень, це ДУЖЕ ПОВІЛЬНИЙ процес. Просто ще один захоплення грошей. Я не буду витрачати гроші на гру, яка дає зрозуміти, що все про гроші.
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games הרפתקאות wheu
Спочатку це нормально, але швидко готувати все важче⚡ .
Чудово, поки ви не дістанетеся до третього готелю і кожне оновлення не почне коштувати блакитних кристалів. Їх майже немає в наявності, якщо ви їх не придбаєте. Навіть для одного оновлення вам знадобиться ГОДИНИ. Який ганьба за гроші. Немає нічого гіршого, ніж гра, яка заманює вас, а потім, коли ви стаєте залежними, говорить вам, що ви не можете продовжувати грати, якщо не заплатите.
Портер не можна оновити, щоб він йшов швидше
чекаючи, поки почнеться грати в життя, просто зробіть настрій для цієї гри дратівливий
Багато разів зазнавали невдач, не знаєте чому?
Дуже напружена гра... мало, але часу і багато клієнтів...я не можу впоратися з цим...тому я ставлю їй 3 зірки...
Так весело
Chicken Gun Darbības spēles frmy
🤗
Це хороша гра, бо ми повинні робити те саме 😠😠😡😡😡😡 Втрата часу та пам’яті
Я задоволений грою, але у мене виникла проблема з відкриттям п'ятого готелю... він не відкривається для мене, будь ласка, виправте це
Ця гра має проблеми. Stoped завжди зупинявся під час гри
Мені дуже подобається ця гра, вона така гарна.
Отримав би 100 зірок, якщо ви підніметеся на більший рівень, ви найкращий готель Game Game 2, грайте так швидко, що в грі є залежність. Єдине, що в грі є неправильним, - це ковзани, якщо ви їх використовуєте, ви втрачаєте, тому що це божевільно, щоб ви втратили час не отримуйте те, що ви хочете, просто продовжуйте рухатися в циклі 4 чомусь дурно виправити це позбутися цього або гравці просто не використовують ковзани. Удачі кожного разу1.
Така афера
Спочатку гра була багатообіцяючою, але в Royal Marina - захоплення грошей, шахрайство на алмази, занадто складні рівні тощо... Я пробував багато інших готельних ігор, на жаль, ця гра стала такою ж, як і будь-яка інша готельна гра...
У цю гру дуже весело грати, не дуже далеко, але дуже скоро буде оновлено.....